طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور

به گزارش تور مالزی ارزان، با طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور، یک نوشیدنی متفاوت گرم و پر ادویه اندونزیایی آشنا شوید و با تهیه آن در منزل، یک نوشیدنی جذاب جدید خلق کنید.

طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور

به گزارش خبرنگاران به نقل از کجارو

مواد لازم

  • یک لیتر شیر نارگیل
  • 50 گرم زنجبیل پوست کنده و بوداده شده
  • یک دو قاشق چای خوری عصاره وانیل یا 2 عدد برگ پاندان
  • 150 گرم شکر قهوه ای
  • 2 قاشق چای خوری قهوه آسیاب شده با طعم قوی
  • یک عدد چوب دارچین 5 سانتی متری
  • نمک آشپزخانه به مقدار لازم (اختیاری)
  • شکر به مقدار لازم (اختیاری)

طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور

مرحله اول:

یک شیرجوش را روی حرارت متوسط رو به کم گاز قرار دهید؛ سپس شیر نارگیل را در شیرجوش بریزید.

مرحله دوم:

قهوه، دارچین، زنجبیل له شده و عصاره وانیل را در شیرجوش بریزید و مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بوی آن ها دربیاید.

مرحله سوم:

شکر قهوه ای را به مواد داخل شیرجوش اضافه کنید و هم بزنید تا شیر نارگیل به جوش بیاید.

مرحله چهارم:

نوشیدنی را مزه کنید و اگر نیاز به نمک یا شکر داشت، طبق ذائقه خود به آن نمک و شکر اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

مرحله پنجم:

بایجیگور را در ماگ بریزید و آن را بلافاصله سرو کنید.

  • در تمام مراحل باید شیر نارگیل را مرتب هم بزنید تا بریده نشود.
  • شما می توانید از 5 عدد میخک و یک دوم قاشق چای خوری جوز هندی نیز برای تهیه نوشیدنی بایجیگور استفاده کنید.
  • به جای پودر قهوه می توان از دو تا سه قاشق چای خوری پودر کاکائو استفاده کنید تا یک نوشیدنی شکلاتی داغ و لذیذ داشته باشید.
  • در برخی طرز تهیه ها، در ابتدا همه مواد به غیر از شیر نارگیل، شکر و نمک را در 200 میلی لیتر آب می جوشانند؛ سپس آن را از روی حرارت برمی دارند و به مدت 2 دقیقه رها می کنند. در ادامه شیرجوش را دوباره روی حرارت قرار می دهند و شیر نارگیل، شکر و نمک را به آن اضافه می کنند. نوشیدنی را برای 2 دقیقه به آرامی می جوشانند و بلافاصله سرو می کنند.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 8 بهمن 1399 بروزرسانی: 8 بهمن 1399 گردآورنده: malayro.ir شناسه مطلب: 1656

به "طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید