طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور
به گزارش مجله سفرنامه مالزی، با طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور، یک نوشیدنی متفاوت گرم و پر ادویه اندونزیایی آشنا شوید و با تهیه آن در منزل، یک نوشیدنی جذاب جدید خلق کنید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از کجارو
مواد لازم
- یک لیتر شیر نارگیل
- 50 گرم زنجبیل پوست کنده و بوداده شده
- یک دو قاشق چای خوری عصاره وانیل یا 2 عدد برگ پاندان
- 150 گرم شکر قهوه ای
- 2 قاشق چای خوری قهوه آسیاب شده با طعم قوی
- یک عدد چوب دارچین 5 سانتی متری
- نمک آشپزخانه به مقدار لازم (اختیاری)
- شکر به مقدار لازم (اختیاری)
طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور
مرحله اول:
یک شیرجوش را روی حرارت متوسط رو به کم گاز قرار دهید؛ سپس شیر نارگیل را در شیرجوش بریزید.
مرحله دوم:
قهوه، دارچین، زنجبیل له شده و عصاره وانیل را در شیرجوش بریزید و مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بوی آن ها دربیاید.
مرحله سوم:
شکر قهوه ای را به مواد داخل شیرجوش اضافه کنید و هم بزنید تا شیر نارگیل به جوش بیاید.
مرحله چهارم:
نوشیدنی را مزه کنید و اگر نیاز به نمک یا شکر داشت، طبق ذائقه خود به آن نمک و شکر اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
مرحله پنجم:
بایجیگور را در ماگ بریزید و آن را بلافاصله سرو کنید.
- در تمام مراحل باید شیر نارگیل را مرتب هم بزنید تا بریده نشود.
- شما می توانید از 5 عدد میخک و یک دوم قاشق چای خوری جوز هندی نیز برای تهیه نوشیدنی بایجیگور استفاده کنید.
- به جای پودر قهوه می توان از دو تا سه قاشق چای خوری پودر کاکائو استفاده کنید تا یک نوشیدنی شکلاتی داغ و لذیذ داشته باشید.
- در برخی طرز تهیه ها، در ابتدا همه مواد به غیر از شیر نارگیل، شکر و نمک را در 200 میلی لیتر آب می جوشانند؛ سپس آن را از روی حرارت برمی دارند و به مدت 2 دقیقه رها می کنند. در ادامه شیرجوش را دوباره روی حرارت قرار می دهند و شیر نارگیل، شکر و نمک را به آن اضافه می کنند. نوشیدنی را برای 2 دقیقه به آرامی می جوشانند و بلافاصله سرو می کنند.
انتشار: 8 بهمن 1399
بروزرسانی: 8 بهمن 1399
گردآورنده: malayro.ir
شناسه مطلب: 1656
به "طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید