طرز تهیه سالاد یونانی ویژه رستورانی (تور ارزان یونان)

به گزارش مجله سفرنامه مالزی، سالاد یونانی بسیار شناخته شده است و در سراسر دنیا سرو می گردد؛ حتی می توان گفت از نظر محبوبیت با سالاد سزار، سالاد پاستا و اندونزی رقابت می نماید. این سالاد در عین سادگی سرشار از مواد تازه و مغذی است. اگر از هواداران سالاد یونانی هستید، از امتحان کردن این رسپی شگفت زده می شوید. کمی خلاقیت و زمان بیشتر گاهی تغییراتی ایجاد می نمایند که همواره به یاد می مانند.

طرز تهیه سالاد یونانی ویژه رستورانی (تور ارزان یونان)

سفر با تور ارزان یونان را از دست ندهید و از نزدیک با سرزمین اسطوره های باستانی آشنا شوید و شهرهای سانتورینی، آتن و میکونوس را ببینید.

مواد لازم برای تهیه سالاد یونانی

  • روغن زیتون فرابکر سه چهارم پیمانه
  • لیمو (اسلایس شده) یک عدد میانه
  • پنیر فتا 200 الی 250 گرم
  • ارگانو یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز شیرین چهار عدد
  • پیاز قرمز (خرد شده) یک عدد
  • خیار سالادی (اسلایس شده) دو عدد میانه
  • گوجه چری یا کوچک 400 گرم
  • سرکه قرمز دو قاشق غذاخوری
  • نمک (دریایی) به اندازه لازم
  • فلفل (آسیاب نشده) به اندازه لازم

طرز تهیه سالاد یونانی

مرحله اول

یک چهارم پیمانه روغن زیتون را داخل یک ماهی تابه بزرگ بریزید و روی شعله میانه (رو به بالا) قرار دهید. اسلایس های لیمو را داخل ماهی تابه بریزید و تا زمانی که لبه های پوست لیمو نیم سوز (یا کبابی) شوند صبر کنید. این فرایند حدودا دو دقیقه زمان می برد.

مرحله دوم

پنیر فتا را به قطعات درشت خرد کنید سپس آن را به همراه ارگانو و بقیه روغن زیتون داخل یک کاسه بریزید. به آن نمک، فلفل و ادویه اضافه کنید. مخلوط را آهسته هم بزنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم

فلفل های چیلی را داخل یک ماهی تابه تفلون بریزید و روی شعله میانه (رو به بالا) قرار دهید. هر چند ثانیه یک بار تابه را تکان دهید تا زمانی که پوست فلفل ها کبابی گردد اما قسمت گوشتی آن ترد بماند. این فرایند شش الی هشت دقیقه زمان می برد. فلفل ها را روی تخته بریزید و اجازه بدهید خنک شوند، سپس آن ها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.

مرحله چهارم

تمام مواد را داخل کاسه ای که قرار است سالاد در آن سرو گردد، بریزید و آهسته مخلوط کنید. در آخر پنیر مزه دار شده به همراه روغن زیتون را به آن اضافه کنید.

نکات طرز تهیه سالاد یونانی

  • می توانید آویشن را جایگزین ارگانو کنید اما در نظر بگیرید که این کار روی نتیجه نهایی تاثیرگذار است.
  • اسلایس های خیار نباید خیلی نازک یا کلفت باشند.
  • اگر از گوجه های کوچک استفاده می کنید باید گوجه ها را درشت و نگینی خرد کنید.
  • اگر از گوجه چری استفاده می کنید، می توانید برخی از آن ها را نصف و باقی را درسته داخل سالاد بیاندازید.
  • نحوه مزه دار کردن پنیر فتا که در این رسپی آمده، برای سایر پنیرها هم قابل استفاده است.
  • می توانید هر پنیری را که دوست دارید جایگزین پنیر فتا کنید.
  • اگر طعم فلفل را دوست ندارید، اندازه آن را کم کنید یا کلا آن را حذف کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: malayro.ir شناسه مطلب: 2391

به "طرز تهیه سالاد یونانی ویژه رستورانی (تور ارزان یونان)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد یونانی ویژه رستورانی (تور ارزان یونان)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید