یک سالاد متفاوت

به گزارش مجله سفرنامه مالزی، در جامعه امروزی بخصوص در شرایط کرونایی موجود به دلیل کم شدن فعالیت و تحرک، باید بیش از پیش مراقب سلامت مان باشیم و این قضیه با استفاده از مواد غذایی مغذی و البته تازه، به سادگی امکانپذیر است.

یک سالاد متفاوت

مصرف انواع سالاد می تواند یک راه حل ساده و کم خرج برای این ماجرا باشد.

مواد اولیه:

نخود تازه: نصف فنجان (3000تومان)

مغز باقالی تازه: نصف فنجان(2000تومان)

فلفل دلمه ای رنگی(سبز، قرمز و زرد): از هرکدام یک برش کوچک

سبزی تازه شامل ریحان و نعنا خرد شده: از هر کدام 2قاشق غذاخوری

سرکه: 2قاشق غذاخوری(1000تومان)

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

گوجه گیلاسی: 10عدد(1000تومان)

روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پوست اول و دوم باقالی را گرفته، نخود را از غلاف درآورده و هر دو را در قابلمه ای ریخته و با کمی آب پخته و در آبکش ریخته و کنار می گذاریم تا آب اضافه اش برود.

سبزی های معطر ریحان و نعنا را پاک کرده، شسته و بعد از این که آب اضافه اش رفت خردکرده و در ظرف مناسبی می ریزیم.

گوجه گیلاسی ها را هم شسته و به سبزی های خردشده اضافه می کنیم. فلفل دلمه ای های رنگی را شسته و ریز خردکرده و به مواد اضافه می کنیم.

این فلفل های رنگی علاوه بر طعم و عطر خوب، ظاهر خیلی جذابی به سالاد می دهد. در نهایت باقالی و نخود سبز پخته شده را به مواد اضافه کرده و به آرامی و خیلی خوب هم زده و نمک، فلفل، روغن زیتون و سرکه را که در ظرف دیگری ریخته و خوب مخلوط کرده ایم به سالاد اضافه کرده و آن را سرو می کنیم.

نکات آشپزی: این سالاد را در حجم کم تهیه کرده و زود مصرف کنید تا از خاصیت و مزه تازه آن استفاده کنید.

ضمیمه چاردیواری روزنامه خبرنگاران

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 4 تیر 1400 بروزرسانی: 4 تیر 1400 گردآورنده: malayro.ir شناسه مطلب: 1926

به "یک سالاد متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یک سالاد متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید