یک سالاد متفاوت
به گزارش مجله سفرنامه مالزی، در جامعه امروزی بخصوص در شرایط کرونایی موجود به دلیل کم شدن فعالیت و تحرک، باید بیش از پیش مراقب سلامت مان باشیم و این قضیه با استفاده از مواد غذایی مغذی و البته تازه، به سادگی امکانپذیر است.
مصرف انواع سالاد می تواند یک راه حل ساده و کم خرج برای این ماجرا باشد.
مواد اولیه:
نخود تازه: نصف فنجان (3000تومان)
مغز باقالی تازه: نصف فنجان(2000تومان)
فلفل دلمه ای رنگی(سبز، قرمز و زرد): از هرکدام یک برش کوچک
سبزی تازه شامل ریحان و نعنا خرد شده: از هر کدام 2قاشق غذاخوری
سرکه: 2قاشق غذاخوری(1000تومان)
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
گوجه گیلاسی: 10عدد(1000تومان)
روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پوست اول و دوم باقالی را گرفته، نخود را از غلاف درآورده و هر دو را در قابلمه ای ریخته و با کمی آب پخته و در آبکش ریخته و کنار می گذاریم تا آب اضافه اش برود.
سبزی های معطر ریحان و نعنا را پاک کرده، شسته و بعد از این که آب اضافه اش رفت خردکرده و در ظرف مناسبی می ریزیم.
گوجه گیلاسی ها را هم شسته و به سبزی های خردشده اضافه می کنیم. فلفل دلمه ای های رنگی را شسته و ریز خردکرده و به مواد اضافه می کنیم.
این فلفل های رنگی علاوه بر طعم و عطر خوب، ظاهر خیلی جذابی به سالاد می دهد. در نهایت باقالی و نخود سبز پخته شده را به مواد اضافه کرده و به آرامی و خیلی خوب هم زده و نمک، فلفل، روغن زیتون و سرکه را که در ظرف دیگری ریخته و خوب مخلوط کرده ایم به سالاد اضافه کرده و آن را سرو می کنیم.
نکات آشپزی: این سالاد را در حجم کم تهیه کرده و زود مصرف کنید تا از خاصیت و مزه تازه آن استفاده کنید.
ضمیمه چاردیواری روزنامه خبرنگاران
منبع: جام جم آنلاین