طرز تهیه سالاد سیب زمینی و پیازچه به سه روش
به گزارش مجله سفرنامه مالزی، سالاد پیازچه معمولا با سیب زمینی و سس مایونز تهیه می شود و متناسب با ذائقه تان می توانید به آن مرغ ، تن ماهی ، شوید جعفری یا کالباس بیفزایید
خبرنگاران | سرویس آشپزی - سالاد سیب زمینی و پیازچه یکی از سالادهای خوشمزه و پرطرفداری است که می توانید در مهمانی ها یا به عنوان عصرانه یا در جشن تولد بچه ها به صورت سرد سرو نمایید. متناسب با ذائقه خودتان می توانید در این سالاد از مرغ یا کالباس استفاده نمایید. برای تغییر طعم این سالاد می توانید در صورت تمایل شوید خرد شده به آن بیفزایید. تغییر مواد این سالاد کاملا به دست خودتان بوده و متناسب با ذائقه خودتان می توانید ترکیب های متفاوتی باری آن بسازید و در صورتی که می خواهید سالاد رژیمی تر شود برای سس آن از کم چرب استفاده کنید یا فقط از ترکیب روغن زیتونو آبلیمو.
در ادامه طرز تهیه سالاد سیب زمینی و پیازچه، سالاد سیب زمینی و پیازچه و شوید و سالاد سیب زمینی و پیازچه آلمانی آورده شده است که بر اساس ذائقه و سلیقه می توانید در کنار غذای اصلی آن را میل کنید.
مواد لازم جهت تهیه سالاد سیب زمینی و پیازچه
پیازچه خرد شده | نیم کیلو |
خیارشور نگینی خرد شده | 250 گرم |
سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده | یک و نیم کیلو |
سس مایونز | نصف لیوان یا بیشتر |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و پیازچه
- سیب زمینی را با خیارشور، پیازچه، فلفل مخلوط کرده در یخچال قرار می دهیم.
- مواد که کاملا سرد شدند سس مایونز را اضافه کرده دوباره در یخچال می گذاریم تا به هم مزه بدهند.
- پس از گذشت یک ساعت آن را برای سرو کردن از یخچال خارج می کنیم.
مواد لازم جهت تهیه سالاد سیب زمینی و پیازچه و شوید قالبی
سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده | 3 لیوان |
سینه مرغ آب پز و نگینی یا ریش شده | 2 لیوان |
خیارشور نگینی خرد شده | 1 لیوان |
پیازچه نگینی خرد شده | 1 لیوان |
شوید خرد شده | سه چهارم لیوان |
ماست خامه ای | نصف لیوان |
طرز تهیه
- ابتدای کار تمام مواد را پخته و نگینی خرد کنید.
- برای تهیه سس ظرفی را برداشته و سس مایونز، آبلیمو، ماست خامه ای، کمی فلفل سیاه، کمی آویشن و کمی پودر سیر را در آن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.
- سس آماده شده را با همه مواد خرد کرده، مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار داده تا مواد به خورد هم رفته و جا بیفتد.
روش قالبی کردن سالاد
- ابتدا داخل قالب مورد نظر را پلاستیک فریزر بکشید.
- قبل از فریزر کشیدن می توانید کمی قالب را خیس کرده تا پلاستیک به قالب بچسبد و حرکت نکند.
- مواد سالاد را داخل قالب ریخته و با پشت قاشق فشار داده و صاف کنید. بعد روی قالب را با پلاستیک پوشانده و در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد.
- بعد در ظرف سرو برگردانید و پلاستیک را به آرامی از آن جدا کنید.
- سپس با ورقه های خیار یا هویج به همراه کمی شوید وگل رز مانند تصویر رویش را تزئین نمایید.
راز و رمزهای سالادهای پیازچه
- می توانید چند قاشق روغن زیتون برای طعم بهتر به سالاد اضافه کنید.
- به جای سینه مرغ می توانید از دو لیوان کالباس نگینی شده استفاده کنید.
- وقتی که مواد سالاد گرم هستند سعی کنید سس را اضافه نکنید. چون در این حالت تمام سس به خورد مواد رفته و باعث می شود تا سس بیشتری مصرف کنید.
مواد لازم جهت تهیه سالاد پیازچه و سیب زمینی آلمانی
سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده | 2 عدد |
تخم مرغ پخته و نگینی خرد شده | 2 عدد |
خیار شور نگینی خرد شده | 100 گرم |
پیازچه خرد شده | 2 قاشق سوپخوری |
کنسرو ذرت | 2 قاشق سوپخوری |
شوید تازه خرد شده | 2 قاشق سوپخوری |
ماست | 1 لیوان |
خامه | نصف لیوان |
آب لیموترش تازه | 2 قاشق سوپخوری |
نمک، فلفل، اورگانو | به میزان لازم |
روغن زیتون | 1 قاشق سوپخوری |
زیتون سیاه و سبز | 8 عدد |
طرزتهیه
- سیب زمینی، تخم مرغ، خیار شور، پیازچه وکنسرو ذرت را با هم مخلوط نمایید.
- در کاسه ای مناسب، ماست را با خامه مخلوط نمایید و آب لیمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آویشن و در پایان، روغن زیتون را بیفزایید.
- هنگامی که سُس آماده شد، درون مواد سالاد بریزید، کاملاً هم بزنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود
- اکنون سالاد را در ظرف مناسب بریزید و اطراف آن، ذرت، پیازچه های تزیین شده و برش های زیتون سیاه و سبز قرار دهید.