تور مکزیک: طرز تهیه ریگاتونی مکزیکی با پنیر

به گزارش مجله سفرنامه مالزی، ریگاتونی همان ماکارونی لوله ای است. این غذا به سبک مکزیکی است و حتما حدس می زنید که لوبیا و فلفل دارد و در فر تهیه می گردد.

تور مکزیک: طرز تهیه ریگاتونی مکزیکی با پنیر

اگر علاقمند به سفر با بهترین تور مکزیک هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور مکزیک از مکزیکوسیتی و کانکون دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • روغن
  • 680 گرم پاستا ریگاتونی (لوله ای)
  • 225 گرم سوسیس
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • یک عدد فلفل سبز درشت
  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • 3 قاشق غذاخوری پودر چیلی
  • نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 2.5 پیمانه شیر
  • دو پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • 425 گرم لوبیا پخته شده
  • گشنیز تازه خرد شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. یک ظرف مستطیل را چرب کنید و کنار بگذارید. پاستاها را بپزید و آبکش کنید. سپس آنها را داخل کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید.

2- در یک تابه بزرگ، سوسیس ها را تفت دهید تا طلایی شوند. پیاز و فلفل سبز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند. مخلوط آنها را به کاسه پاستا اضافه کنید.

3- در یک قابلمه میانه، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. آرد، پودر چیلی و دارچین را اضافه کنید. آنها را دو دقیقه تفت دهید. شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. به قدری هم بزنید تا غلیظ گردد. حرارت را کم کنید. پنیر را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را داخل کاسه پاستا بریزید و هم بزنید. لوبیاهای پخته شده را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مایه را داخل ظرف آماده شده بریزید.

4- 20 تا 25 دقیقه آن را داخل فر قرار دهید. در صورت تمایل روی آنها گشنیز تازه بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 554
  • چربی: 28 گرم
  • کلسترول: 72 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 51 گرم
  • فیبر: 6 گرم
  • قند: 7 گرم
  • پروتئین: 26 گرم
  • سدیم: 812 میلی گرم
  • پتاسیم: 649 میلی گرم
  • کلسیم: 323 میلی گرم
  • آهن: 3 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: malayro.ir شناسه مطلب: 2374

به "تور مکزیک: طرز تهیه ریگاتونی مکزیکی با پنیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور مکزیک: طرز تهیه ریگاتونی مکزیکی با پنیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید