تور مکزیک: طرز تهیه ریگاتونی مکزیکی با پنیر
به گزارش مجله سفرنامه مالزی، ریگاتونی همان ماکارونی لوله ای است. این غذا به سبک مکزیکی است و حتما حدس می زنید که لوبیا و فلفل دارد و در فر تهیه می گردد.
اگر علاقمند به سفر با بهترین تور مکزیک هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور مکزیک از مکزیکوسیتی و کانکون دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.
- تعداد: 8 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- روغن
- 680 گرم پاستا ریگاتونی (لوله ای)
- 225 گرم سوسیس
- نصف پیمانه پیاز خرد شده
- یک عدد فلفل سبز درشت
- 3 قاشق غذاخوری کره
- 3 قاشق غذاخوری پودر چیلی
- نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
- 2.5 پیمانه شیر
- دو پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- 425 گرم لوبیا پخته شده
- گشنیز تازه خرد شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. یک ظرف مستطیل را چرب کنید و کنار بگذارید. پاستاها را بپزید و آبکش کنید. سپس آنها را داخل کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید.
2- در یک تابه بزرگ، سوسیس ها را تفت دهید تا طلایی شوند. پیاز و فلفل سبز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند. مخلوط آنها را به کاسه پاستا اضافه کنید.
3- در یک قابلمه میانه، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. آرد، پودر چیلی و دارچین را اضافه کنید. آنها را دو دقیقه تفت دهید. شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. به قدری هم بزنید تا غلیظ گردد. حرارت را کم کنید. پنیر را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را داخل کاسه پاستا بریزید و هم بزنید. لوبیاهای پخته شده را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مایه را داخل ظرف آماده شده بریزید.
4- 20 تا 25 دقیقه آن را داخل فر قرار دهید. در صورت تمایل روی آنها گشنیز تازه بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 554
- چربی: 28 گرم
- کلسترول: 72 میلی گرم
- کربوهیدرات: 51 گرم
- فیبر: 6 گرم
- قند: 7 گرم
- پروتئین: 26 گرم
- سدیم: 812 میلی گرم
- پتاسیم: 649 میلی گرم
- کلسیم: 323 میلی گرم
- آهن: 3 میلی گرم