بخور نخور ها در مبتلایان به زخم معده

به گزارش مجله سفرنامه مالزی، اگر علت زخم معده تان عفونت هلیکوباکتری پیلوری باشد، غذا هایی که سرشار از آنتی اکسیدان هستند می توانند به رفع این عفونت کمک نمایند.

بخور نخور ها در مبتلایان به زخم معده

به گزارش با توجه به اینکه باکتری هلیکوباکتر پیلوری، اصلی ترین علت ایجاد زخم معده است، دانشمندان در حال مطالعه روی این مسئله هستند که چه غذا هایی ممکن است در مبارزه با این عفونت نقش داشته باشند. در کنار مصرف آنتی بیوتیک ها و دارو های مهارکننده اسید معده که پزشک برای درمان تجویز می کند، خوردن برخی مواد غذایی هم می تواند در از بین بردن این باکتری مفید باشد.

گل کلم

کلم برگ

تربچه

سیب

انواع توت و میوه های ریز (بلوبری، تمشک سیاه، توت سیاه، توت فرنگی)

گیلاس

فلفل دلمه ای

هویج

بروکلی

سبزیجات برگدار مانند اسفناج و کلم کِیل

غذا های پروبیوتیک دار مانند ماست، کفیر، ساورکرات و کامبوجا

روغن زیتون و دیگر روغن های گیاهی

عسل

سیر

چای سبز بدون کافئین

شیرین بیان

زردچوبه

اگر علت زخم معده تان عفونت هلیکوباکتری پیلوری باشد، غذا هایی که سرشار از آنتی اکسیدان هستند می توانند به رفع این عفونت کمک کنند. این مواد غذایی به سیستم ایمنی بدن کمک می کنند با عفونت بهتر مبارزه کند و ضمناً برای پیشگیری از سرطان معده هم مفیدند.غذا هایی مانند بلوبری و گیلاس و فلفل دلمه ای، قدرت آنتی اکسیدانی زیادی دارند.

سبزیجات برگ دار مانند اسفناج هم حاوی کلسیم و ویتامین های B هستند.

بروکلی سولفورفان دارد؛ ترکیبی که دارای فعالیت ضدهلیکوباکتر پیلوری است.

برخی از مطالعات نشان داده اند اسید های چرب موجود در روغن زیتون هم می توانند به درمان عفونت هلیکوباکترپیلوری کمک کنند.

غذا های تخمیری پروبیوتیکی هم ثابت شده که در درمان زخم معده موثرند و می توانند از عفونت جلوگیری کنند.

زردچوبه هم در حال حاضر تحت مطالعه است و درمانی بالقوه برای زخم معده محسوب می شود.

سیر، چای سبز بدون کافئین و شیرین بیان هم برای درمان زخم معده خوبند.

اگر زخم معده شما تحت مداوا با آنتی بیوتیک است، بهتر است مکمل پروبیوتیک هم بخشی از فرایند درمانتان باشد. مکمل پروبیوتیک برای کاهش علائم مرتبط با مصرف آنتی بیوتیک مفید است و ضمناً تاثیرگذاری آنتی بیوتیک را تقویت می کند. در مورد مناسبترین مکمل پروبیوتیک برای شما از پزشکتان سوال کنید.

مصرف شیرین بیان یک ساعت پیش از غذا و همچنین عصاره کورکومین هم طبق برخی از تحقیقات با هلیکوباکترپیلوری مبارزه می کنند.

برخی از افرادی که زخم معده دارند دچار ریفلاکس اسید معده هم هستند. در عده ای، یک سری از غذا ها می توانند قسمت پایینی مری را شُل کرده و باعث شوند اسید معده راحت تر به سمت بالا و مری حرکت کنند و سبب سوزش سردل، بدهضمی و درد شود. غذا هایی که ریفلاکس اسید معده را بدتر می کنند شامل موارد زیر می شوند:

قهوه. شکلات

غذا های تند

الکل

غذا های اسیدی مثل مرکبات و گوجه فرنگی

کافئین

پُرخوری و غذاخوردن دو تا سه ساعت پیش از رفتن به رختخواب هم می تواند علائم ریفلاکس را بدتر کند.

منبع:تبیان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 8 شهریور 1400 بروزرسانی: 8 شهریور 1400 گردآورنده: malayro.ir شناسه مطلب: 2031

به "بخور نخور ها در مبتلایان به زخم معده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بخور نخور ها در مبتلایان به زخم معده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید