گوشت قلقلی سوئدی

به گزارش مجله سفرنامه مالزی، گوشت قلقلی را به شکل های مختلف تهیه و در انواع غذا همچون پاستا یا فسنجان از آن استفاده می کنند. این دستور نیز به سبک سوئدی است و با دو نوع گوشت گوسفند و گوساله به همراه خامه تهیه می شود.

گوشت قلقلی سوئدی
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه
  • تعداد: حدودا 30 گوشت قلقلی

مواد لازم

  • دو ورق نان تست سفید
  • ¼ پیمانه شیر
  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • 650 گرم گوشت چرخ کرده مخلوط
  • دو عدد زرده تخم مرغ (درشت)
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ¼ قاشق چایخوری ادویه گوشت
  • ¼ قاشق چایخوری جوز هندی
  • ¼ قاشق چایخوری آرد کامل
  • سه پیمانه آب گوشت
  • ¼ پیمانه خامه چرب

طرز تهیه

1- فر را با دمای 200 درجه فارنهایت روشن کنید.

2- نان را خرد کنید و شیر را روی آن بریزید و کنار بگذارید.

3- در یک تابه گود، یک قاشق غذاخوری کره بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک شود. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

4- در یک کاسه، نان، شیر، گوشت چرخ کرده، زرده تخم مرغ، نمک، ادویه، فلفل سیاه، جوز هندی و پیاز را حدود یک تا دو دقیقه با هم مخلوط کنید.

5- گوشت ها را با دست به شکل قلقلی های کوچک شکل دهید.

6- آنها را داخل تابه تفت دهید تا طلایی شوند. سپس داخل ظرف پیرکس بریزید و در فر گرم نگه دارید.

7- آرد را داخل تابه تفت دهید تا طلایی و بوی خامی آن گرفته شود. آب گوشت را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود. سپس آن را روی گوشت ها بریزد و یک دقیقه در فر بگذارید بماند و گرم سرو کنید.

منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: malayro.ir شناسه مطلب: 2373

به "گوشت قلقلی سوئدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گوشت قلقلی سوئدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید