گوشت قلقلی سوئدی
به گزارش مجله سفرنامه مالزی، گوشت قلقلی را به شکل های مختلف تهیه و در انواع غذا همچون پاستا یا فسنجان از آن استفاده می کنند. این دستور نیز به سبک سوئدی است و با دو نوع گوشت گوسفند و گوساله به همراه خامه تهیه می شود.
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 25 دقیقه
- تعداد: حدودا 30 گوشت قلقلی
مواد لازم
- دو ورق نان تست سفید
- ¼ پیمانه شیر
- 3 قاشق غذاخوری کره
- نصف پیمانه پیاز خرد شده
- یک قاشق چایخوری نمک
- 650 گرم گوشت چرخ کرده مخلوط
- دو عدد زرده تخم مرغ (درشت)
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ¼ قاشق چایخوری ادویه گوشت
- ¼ قاشق چایخوری جوز هندی
- ¼ قاشق چایخوری آرد کامل
- سه پیمانه آب گوشت
- ¼ پیمانه خامه چرب
طرز تهیه
1- فر را با دمای 200 درجه فارنهایت روشن کنید.
2- نان را خرد کنید و شیر را روی آن بریزید و کنار بگذارید.
3- در یک تابه گود، یک قاشق غذاخوری کره بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک شود. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
4- در یک کاسه، نان، شیر، گوشت چرخ کرده، زرده تخم مرغ، نمک، ادویه، فلفل سیاه، جوز هندی و پیاز را حدود یک تا دو دقیقه با هم مخلوط کنید.
5- گوشت ها را با دست به شکل قلقلی های کوچک شکل دهید.
6- آنها را داخل تابه تفت دهید تا طلایی شوند. سپس داخل ظرف پیرکس بریزید و در فر گرم نگه دارید.
7- آرد را داخل تابه تفت دهید تا طلایی و بوی خامی آن گرفته شود. آب گوشت را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود. سپس آن را روی گوشت ها بریزد و یک دقیقه در فر بگذارید بماند و گرم سرو کنید.
منبع: فوت و فن