مقاله: طرز تهیه کوفته کباب اصیل یزدی

به گزارش مجله سفرنامه مالزی، 1-مواد نه باید خیلی سفت باشه نه خیلی شل؛ تقریبا مثل مایه کتلت. اگه شل بود یکم ارد نخود اضافه میکنیم. اگه سفت بود دستمونو خیس میکنیم چند بار و مواد ورز میدیم تا حدود یک قاشق غذاخوری آب قاطی مواد بشه.

مقاله: طرز تهیه کوفته کباب اصیل یزدی

یدونه پیاز کوچیک رو سرخ نموده، رب گوجه رو بهش اضافه کنید و تفتش بدید. این مواد رو به همراه آب روی کوفته کباب بریزید. (مقدار آب باید جوری باشه که با ردیف رویی کوفته کبابا مماس بشه.)

بعد از اینکه جوش اومد، حرارتو کم میکنیم البته جوری که کمی قل بخوره و اجازه بدید تا آبش تموم بشه. میتونید بعد از اینکه یکم قل خورد آبشو بچشید و اگه دوست دارید کمی نمک اضافه کنید.

2-سعی کنید قابلمه ای بردارید که بعد از چیندن کوفته کباب ها داخل اون، بیشتر از دو ردیف نشه.

سپس با گوشت چرخ نموده، آرد نخود، تخم مرغ، دو پیاز رنده شده و نمک مخلوط کنید و یه ساعت داخل یخچال بگذارید.

3-در اصل این غذای یزدی به جای رب با سرکه و شیره درست میشده (ولی امروزه با رب هم درست میکنن)، به این صورت که به جای پیاز داغ و رب گوجه، نعنا داغ (یه ق غ خ زردچوبه و سه تا ق غ خ نعنا) رو به همراه یه لیوان سرکه، نصفی لیوان شکر و آب می ریزیم روی کوفته کباب هایی که از قبل داخل قابلمه چیدیم. اگه غذای ترش و شیرین میپسندین این مدلیش را هم امتحان کنید.

منبع مقاله: طرز تهیه کوفته کباب اصیل یزدی

انتشار: 23 مهر 1400 بروزرسانی: 23 مهر 1400 گردآورنده: malayro.ir شناسه مطلب: 2081

به "مقاله: طرز تهیه کوفته کباب اصیل یزدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه کوفته کباب اصیل یزدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید