برای هر دو گروه!

به گزارش مجله سفرنامه مالزی، تکلیف مردم با ماهی روشن است یا آن را دوست دارند یا ندارند. خیلی از کسانی که طعم ماهی را نمی پسندند آن را به خاطر خواص بی شمارش مصرف می کنند.

برای هر دو گروه!

یکی از غذاهایی که می شود با ماهی پخت و با طعم خوبش همه را غافلگیر کرد خورشت ماهی با سس انار است.

مواد اولیه برای 4 نفر

ماهی بدون استخوان: 250گرم(10000تومان)

رب انار ملس: 2قاشق غذاخوری(1000تومان)

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

آب نارنج: 4 قاشق غذاخوری(1000تومان)

پیاز کوچک: یک عدد

نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم

جوز هندی رنده شده: نوک قاشق چایخوری

روغن: به میزان لازم

دانه های انار برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه:

ماهی را به شکل فیله درآورده و چند دقیقه در پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه می خوابانیم تا مزه دار شود سپس تکه های ماهی را در تابه ای مناسب و با کمی روغن سرخ می کنیم.

در ظرف دیگری کمی روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم و وقتی داغ شد رب گوجه را در آن ریخته و کمی تفت می دهیم سپس رب انار، جوز هندی، آب نارنج، نصف فنجان آب، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم و بعد روی حرارت کم می گذاریم و وقتی کمی غلیظ شد آن را به طور یکنواخت روی تکه های ماهی ریخته و حرارت را کم می کنیم تا آرام جوشیده و غلیظ شده و جا بیفتد. در نهایت این خورشت خوشمزه را در ظرف مناسبی ریخته، با دانه های انار تزیین کرده و با برنج سرو می کنیم.

نکات آشپزی:

اگر رب انار ترش باشد باید آب نارنج را حذف کنیم اما عطر نارنج طعم ماهی را بی نهایت خوشمزه می کند. در این شرایط می توان کمی شکر به خورشت اضافه کرد تا مزه آن ملس شود.

ضمیمه چاردیواری روزنامه خبرنگاران

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 21 فروردین 1400 بروزرسانی: 21 فروردین 1400 گردآورنده: malayro.ir شناسه مطلب: 1802

به "برای هر دو گروه!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برای هر دو گروه!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید