امضای تفاهم نامه همکاری میان دو فدراسیون نجات غریق و دانش آموزی

به گزارش مجله سفرنامه مالزی، به گزارش خبرنگاران و به نقل از روابط عمومی فدراسیون نجات غریق و غواصی، نشست مشترک مهدی حیدری رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی با حسین بابوئه رئیس فدراسیون های ورزش های دانش آموزی به منظور امضای تفاهم نامه همکاری میان دو فدراسیون امروز برگزار گردید.

امضای تفاهم نامه همکاری میان دو فدراسیون نجات غریق و دانش آموزی

در این نشست که به میزبانی فدراسیون ورزش های دانش آموزی برگزار گردید، طرفین بر حمایت از بخش استعدادیابی در رشته های تحت پوشش تاکید و در راستای سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش و تربیت دانش آموزان اقدام به انعقاد تفاهم نامه همکاری کردند.

حسین بابوئه: نجات غریق و غواصی از ظرفیت های خوبی برای توسعه همگانی برخوردار است

رئیس فدراسیون ورزش های دانش آموزی با بیان اینکه این فدراسیون با همکاری 33 هزار نفر معلم ورزش به حدود 14.5 میلون دانش آموز خدمات ارائه می دهد، توضیح داد: هدف ما در راستای اهداف وزارت آموزش و پرورش مبنی بر تربیت دانش آموزان است. می خواهیم با حضور در میادین داخلی و بین المللی به تربیت اخلاقی و فرهنگی دانش آموزان یاری بیشتری داشته باشیم. در واقع هدف این است که دانش آموزان با حضور در چنین فضاهایی اجتماعی تر شوند.

وی با تاکید بر اینکه در این جهت استعدادیابی هم صورت می گیرد از حمایت های مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش از فدراسیون ورزش های دانش آموزی و یاری به توسعه ورزش در سطح مدارس و آکادمی ها یاد کرد.

بابوئه با بیان اینکه در رشته نجات غریق و غواصی ظرفیت های خوبی به منظور توسعه همگانی این رشته وجود دارد، اعلام نمود: تعامل میان دو فدراسیون یاری می نماید تا بستر لازم برای همکاری ها و اقدامات نتیجه بخش تر در توسعه این رشته فراهم گردد.

مهدی حیدری: می توانیم 33 هزار سفیر نجات غریق در مدارس و آکادمی ها داشته باشیم

در ادامه این نشست مهدی حیدری با تقدیر از ریاست فدراسیون ورزش های دانش آموزی بابت میزبانی نشست بر متفاوت بودن ماهیت فدراسیون نجات غریق و غواصی نسبت به دیگر فدراسیون ها تاکید نمود و گفت: فدراسیون ما در سه زمینه نجات غریق، غواصی و آب درمانی فعال است، ارتباط این فدراسیون با افراد در حیطه امنیت و سلامت آنهاست به همین دلیل احتیاج است در زمینه پرورش نیروی انسانی هم فعالیت بیشتری صورت بگیرد.

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت مناسبی که به لحاظ نیروی انسانی در سطح مدارس و آکادمی ها وجود دارد، شرایط برای تعامل در زمینه استعدادیابی میان دو فدراسیون به خوبی مهیاست.

رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی آمار مربوط به نیروهای انسانی فعال در سطح آکادمی ها را مورد توجه قرار داد و اعلام نمود: در راستای همکاری میان دو فدراسیون و طبق این آمار می توانیم 33 هزار نفر به عنوان سفیر ناجی غریق به جمعیت فعال در این زمینه اضافه کنیم که این خود به کاهش آمار مغروقین یاری می نماید.

حیدری با تاکید بر اهمیت ظرفیت هایی که وزارت آموزش و پرورش در زمینه غواصی در سواحل شمالی و جنوبی کشور دارد، می توانیم آموزش غواصی برای معلمان و مدرسان را در برنامه داشته باشیم. تعامل با فدراسیون ورزش های دانش آموزی می تواند در رسیدن به این هدف یاری حال باشد.

وی فعالیت فدراسیون نجات غریق در زمینه آب درمانی را هم یاد آور شد و اینکه با توجه به شرایط کاری معلمان و مدرسان، در این زمینه هم تعامل دو فدراسیون می تواند به نتایج مثمرثمری ختم گردد.

رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی با تاکید مجدد بر لزوم کاهش مغروقین و اهمیت به فعالیت ناجیان در این زمینه، ابراز امیدواری کرد که با امضای تفاهم نامه موردنظر بتوان گام های اساسی در این زمینه برداشت.

در سرانجام این نشست مهدی حیدری و حسین بابوئه تفاهم نامه همکاری میان فدراسیون نجات غریق و غواصی را به صورت رسمی امضا کردند.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 11 خرداد 1400 بروزرسانی: 11 خرداد 1400 گردآورنده: malayro.ir شناسه مطلب: 1893

به "امضای تفاهم نامه همکاری میان دو فدراسیون نجات غریق و دانش آموزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "امضای تفاهم نامه همکاری میان دو فدراسیون نجات غریق و دانش آموزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید