چین با پهپادهای پرنده به دنبال نظارت و ردگیری بیشتر مردم است

به گزارش مجله سفرنامه مالزی، دولت چین در حال تقویت شبکه نظارت و ردگیری مردم در سراسر کشور است.

چین با پهپادهای پرنده به دنبال نظارت و ردگیری بیشتر مردم است

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.

قبلا گزارش هایی درباره سیستم های شناسایی چهره و دوربین های نظارتی چین منتشر کردیم. تقریبا هیچ شهروند چینی از چشمان دوربین ها و سیستم های نظارتی این دولت پنهان نیست.

حالا، سایت های خبری گزارش دادند اقدام جدید این دولت برای زیر نظر دریافت مردم؛ استفاده از پهپادهایی به شکل پرنده است.

دولت چین طی پروژه ای به نام Dove دارد پهپادهای پرنده ای را توسعه می دهد تا با پرواز در آسمان، مردم را زیر نظر بگیرند. شکل و شمایل این پهپادها گمراه نماینده است و مردم تصور می نمایند یک پرنده در آسمان است.

به گزارش سایت South China Morning Post، طی 5 سال گذشته بیش از 30 سازمان نظامی و دولتی چین در حال توسعه و ساخت پهپادهای پرنده بودند.

این پهپادها در اندازه های کوچک و بسیار شبیه به پرنده هایی مانند کبوتر ساخته می شوند. بال های این پهپادها حدود 50 سانتی متر است و می توانند با سرعت 40 کیلومتر در ساعت پرواز نمایند.

آن طور که رسانه های چینی گزارش دادند، این پرنده های جعلی ماشینی به یک دوربین با کیفیت، آنتن GPS، سیستم کنترل پرواز و ارتباط با ماهواره ها برای ارسال اطلاعات و تصاویر مجهز شدند.

آسمان چین در تسخیر پرنده های جاسوس

پروژه استفاده از پهپادهای پرنده برای زیر نظر دریافت مردم در وسعتی کوچک اجرا می گردد و هنوز با مسائلی روبرو است. مثلا وزش یک باد قوی، بارش باران و برف می تواند مانع کارکرد صحیح این پهپادها گردد و اختلالات مغناطیسی به وجود آید.

دولت چین در حال توسعه پروژه Dove است تا با برطرف این مسائل بتواند پهپادها را در مقیاس های بسیار بزرگی پیاده سازی کند. چین به دنبال استفاده های نظامی از این پرنده های مصنوعی هم هست و اعتقاد دارد در آینده یکی از نیازهای ضروری برای کشورها خواهد بود.

گزارش ها می گویند پرنده های جاسوسی چین بیشتر در ایالت سین کیانگ مورد استفاده قرار می گیرند. در این استان گروه های مخالف دولت و جدایی طلبان ساکن هستند و از نظر مساحتی بسیار بزرگ و وسیع است.

چین تنها کشوری نیست که از پهپادهای پرنده استفاده می نماید. حداقل می دانیم ایالات متحده و بعضی کشورهایی اروپایی هم پهپادهای پرنده جاسوسی توسعه داده اند.

در سال 2013، یک شرکت مستقر در فلوریدا به نام Prioria Robotics بیش از 30 نوع پهپاد به ارتش ایالات متحده فروخت. این پهپادها همگی شبیه پرنده های شکاری بودند.

همین طور، یک شرکت فناوری هلندی به نام Clear Flight Solutions یک پرنده کنترل از راه دور به نام Robird را توسعه داده است که دقیقا کارکرد جاسوسی دارند. در سال 2011، شرکت آلمانی به نام SmartBird یک نوع پرنده مصنوعی را توسعه داده که قابلیت خودکنترلی دارد و می تواند در پرواز تصمیم گیری کند.

منبع: + و +

منبع: یک پزشک
انتشار: 1 آبان 1398 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: malayro.ir شناسه مطلب: 713

به "چین با پهپادهای پرنده به دنبال نظارت و ردگیری بیشتر مردم است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چین با پهپادهای پرنده به دنبال نظارت و ردگیری بیشتر مردم است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید