پیشنهادهایی از کشورهای مسلمان برای میزبانی چهارمین دوره جایزه مصطفی(ص) داریم
به گزارش مجله سفرنامه مالزی، تهران (پانا) - مدیر بنیاد مصطفی(ص) با اشاره به آمادگی همه جانبه برای برگزاری چهارمین دوره جایزه مصطفی(ص) به بهترین نحو اعلام کرد پیشنهادهایی از کشورهای مسلمان برای میزبانی از چهارمین دوره این جایزه داریم که در حال آنالیز این پیشنهادها به عنوان فرصت هستیم.
به گزارش ستاد ارتباطات و اطلاعرسانی جایزه مصطفی(ص) مهدی صفاری نیا روز یکشنبه (11 آبان) در مراسم رونمایی از سردیس های برگزیدگان سومین دوره جایزه مصطفی(ص) اظهار کرد: آمادگی همه جانبه ای برای برگزاری چهارمین دوره این جایزه داریم و اگر شرایط برگزاری تا سال آینده به صورت حضوری وجود داشته باشد، پیشنهادهای کشورهای مسلمان را برای میزبانی از این جایزه آنالیز می کنیم.
وی در این مراسم که با حضور 2 نفر از برگزیدگان سومین دوره جایزه مصطفی(ص) از کشورهای اسلامی و همراهی برخط یکی از برگزیدگان از کشور ترکیه در پارک فناوری پردیس برگزار گردید، اضافه کرد: همزمان با سالروز سومین دوره اعطای جایزه مصطفی(ص) و ایام هفته وحدت، ما در پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگترین پارک فناوری در نزدیکی تهران با رونمایی از سردیس های دانشمندان از آنها تجلیل می کنیم.
وی ادامه داد: پارک فناوری پردیس، خانه صدها شرکت در حوزه های مختلف فناوری های پیشرفته، زیستی، نانو و سایر حوزه های فنی است و بیش از 6 هزار متخصص هر روز در این شرکت ها به علم و فناوری خدمت می نمایند.
صفاری نیا ادامه داد: بیش از 1000 هیئت داخلی و خارجی شامل هیئت های سیاسی، روسای جمهوری، مجلس، وزرا و سفرا در 10 سال گذشته از پارک بازدید کرده اند.
وی تاکید نمود: یکی از افتخارات پارک فناوری پردیس اختصاص 10 هزار متر از پارک به بوستانی به نام بوستان دانشمندان است که طی 10 سال گذشته سردیس 10 دانشمند از 7 کشور دنیا در آن نصب شده است.
صفاری نیا شرح داد: این دانشمندان توسط شورای علمی پارک فناوری پردیس انتخاب شده اند و بر اساس یکی از مصوبات این شورا سردیس های دانشمندان برگزیده جایزه مصطفی(ص) نیز ساخته و در بوستان دانشمندان نصب می گردد.
مدیر بنیاد مصطفی(ص) در خصوص دیگر اقدامات این بنیاد در دوران ویروس کرونا نیز گفت: بنیاد در این مدت امکان برگزاری نشست استپ را نداشت ولی هفتمین دوره این نشست را در ماه های گذشته به صورت برخط و با حضور ده ها دانشمند برگزار کرد که طی آن آخرین دستاوردها در خصوص مقابله با بیماری کرونا را با هم به اشتراک گذاشتند.
وی ادامه داد: همچنین نشست برخط آشنایی صنایع با دستاوردهای دانشمندان دنیا اسلام (EISA) را به زودی برای دراختیار گذاشتن دستاوردهای دانشمندان به سرمایه گذاران برگزار می کنیم.
در انتها این مراسم از سردیس های برگزیدگان رونمایی شد.
منبع: خبرگزاری پانا