برداشت 140 هزار تن فانوس ماهی در دریای عمان

به گزارش مجله سفرنامه مالزی، خبرنگاران: مدیرعامل شیلات ایران گفت: بر اساس برنامه ریزی های اجرا شده تا سال 1396 باید 140 هزار تن از ذخائر فانوس ماهی در دریای عمان برداشت و به بازارعرضه گردد.

برداشت 140 هزار تن فانوس ماهی در دریای عمان

با تور عمان از نگین خاورمیانه دیدن کنید.

به گزارش خبرنگاران از بوشهر، حسن صالحی بعدازظهر امروزدربوشهر در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پرورش ماهی در قفس از برنامه های مهم شیلات ایران است اظهار کرد: با توجه به محدودیت منابع آبزیان در خلیج فارس پرورش میگو و ماهی در قفس در سواحل یکی از برنامه های توسعه ای و مهم شیلات ایران است.

وی با اشاره به اینکه ذخائر آبزیان در خلیج فارس بر اثر برداشت بی رویه صدمه دیده گفت: منابع و ذخایر موجود در خلیج فارس به گونه ای نیست که امکان برداشت اضافه از آن وجود داشته باشد به سبب ماهیگیری مسئولانه باید در دستور کارمان باشد تا بتوانیم ذخائر در خلیج فاغرس را برای نسلهای آینده پایدار کنیم.

مدیرعامل شیلات ایران با تاکید بر توجه به پرورش آبزیان توضیح داد: با وجود این تاکنون کمتر به طرح پرورش میگو و ماهی در قفس پرداخته شده و برنامه گسترده ای برای پرورش ماهیان در قفس در دریاها و به فعلیت رساندن سواحل شناسایی و در دستور کار قرار گرفته است.

صالحی از برداشت فانوس ماهیان در دریای عمان خبرداد و گفت: برداشت ذخایر فانوس ماهیان در دریای عمان از جمله دیگر طرحهای توسعه ای شیلات ایران است که با توجه به وجود ذخایر مناسب در اعماق 200 تا 300 متری این برنامه اجرا می گردد.

وی با بیان اینکه تا سال 96 باید 140 هزار تن از ذخایر فانوس ماهیان در دریای عمان برداشت گردد گفت: این طرح یاری خوبی به صنعت میگو و آبزی پروری می نماید چون قسمت اعظمی از این فرآورده ها به پودر ماهی که مورد استفاده غذای آبزیان است و ما امروز یکی از وارد کنندگان این ماده هستیم تبدیل می گردد.

مدیرعامل شیلات ایران توضیح داد: صید در آبهای بین المللی و فراساحل از جمله دیگر طرحهای توسعه ای شیلات ایران است که در دستور کار قرار گرفته است و هم اکنون ایران نخستین کشور در صید تن ماهیان در غرب اقیانوس هند است.

صالحی با اشاره به فراوری 13هزار تن فراوری میگوی پرورشی در کشور گفت: از اینمیزان آبزی 60 درصد آن معادل 9هزار تن آن در استان بوشهر فراوری می گردد و این استان از استانهای مهم شیلاتی در بخش صید و صیادی و آبزی پروری در کشور به شمار می رود.

مدیرعامل شیلات ایران اضافه کرد: سال جاری به دلیل بازار خوب آبزیان در جهان با رشد 200 درصدی صادرات میگو رکورد مهمی در صادرات این آبزی کسب نموده ایم.

صالحی گفت: برهمین اساس صادرات محصولات شیلاتی از 300 میلیون دلار تجاوز می نماید که رکوردی در صادرات آبزیان است.

وی بیان نمود: برآور ما این است که 900 هزار تن سال جاری صید آبزیان در کشور داشته باشیم که از این میزان 830هزار تن در مراکز تخلیه می گردد.

ب

منبع: تسنیم
انتشار: 2 مهر 1398 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: malayro.ir شناسه مطلب: 610

به "برداشت 140 هزار تن فانوس ماهی در دریای عمان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برداشت 140 هزار تن فانوس ماهی در دریای عمان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید