اغلب محدودیت های کرونایی در ترکیه برداشته می گردد

به گزارش مجله سفرنامه مالزی، از روز دوشنبه هفته جاری بیشتر محدودیت های کرونایی در ترکیه برداشته می گردد و زندگی عمومی تقریبا به شکل قبل از کرونا ادامه می یابد.

اغلب محدودیت های کرونایی در ترکیه برداشته می گردد

منطبق با اعلام رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه در دوره جدید که از آن به عنوان دوران نرمال جدید یاد می گردد دورکاری و محددودیت حضور در دوایر دولتی برای کارمندان سالم به خاتمه خواهد رسید و این عده به سرکارهای خود باز خواهند گشت ولی برای کارمندانی که از بیماری های مزمن رنج می برند هر اداره ای راسا تصمیم گیری خواهد نمود.

از روز گذشته بسیاری از مساجد بازگشایی شد و در مساجد نمازهای ظهر و عصر بطور دسته جمعی می تواند اقامه گردد ولی فاصله گذاری می باید انجام گردد. نمازهای آدینه نیز در مستاجدی که حیاتهای عظیم دارند می تواند اقامه گردد.

باشگاههای ورزشی برای ورزشهای انفرادی، مهد کودکها، رستورانها، کافه ها همگی مجددا بازگشایی خواهد شد ولی منطبق با بخشنامه هایی که برای هر صنف صادر شده است می باید تنظیماتی انجام پذیرد.

بجز حمامها، مراکز ماساژ، سینماها، تئاترها، بارها و قهوه خانه ها، سالن های عروسی تمامی مراکزی که تعطیل اعلام شده بود تقریبا بازگشایی می گردد .

بجز موارد یاد شده ممنوعیت سفر نیز که برای 15 استان عظیم ترکیه که بخش عمده جمعیت ترکیه را تشکیل می دهند از روز دوشنبه لغو خواهد شد. بدین ترتیب راه برای سفرهای توریستی مردم ترکیه به مناطق گردشگری نیز فراهم خواهد شد.

دولت آنکارا گرچه هنوز محدودیت تردد برای افراد بالای 65 سال و زیر 18 سال را بطور کامل لغو ننموده است ولی شواهد حاکی از این است که این محدودیتها به همراه محدویتهای بیرون آمدن از منازل در آخر هفته ها نیز در طول این هفته و یا هفته جاری لغو خواهد شد.

اگر چه برای هتلها، اتوبوس ها، قطارها و حتی تاکسی ها آیین نامه های مختلفی جهت دوران جدید صادر شده است ولی مساله پای بندی به این آیین نامه ها و مقررات نیز یک امر جدی است که در آینده رعایت و یا عدم رعایت به آنها را می توان دید.

به گفته ناظران مطلع هدف دولت آنکارا از لغو محدودیت های یاد شده بخشیدن جانی تازه به اقتصاد این کشور می باشد.

موسسه نظرسنجی آنار در روزها گذشته یک نظرسنجی در زمینه کرونا و دیدگاه های مردم ترکیه در این زمینه در سطح ترکیه انجام داد.

منطبق با نتایج نظرسنجی یاد شده 77.6 درصد مردم ترکیه مسایل مالی را بجز کرونا مهمترین مساله کشور ارزیابی مینمایند. 50.5 درصد شرکت نمایندگان گفته اند که درآمدهایشان کاهش یافته است. 36.2 درصد گفته اند که دیونشان افزایش یافته است، 14.9 درصد گفته اند که کارشان را از دست داده اند. 8.4 درصد گفته اند که مجبور به بستن محل کار خود شده اند.

75.5 درصد مردم ترکیه در زمینه مبارزه با کرونا گفته اند که از ماسک استفاده می نمایند. 51.8 درصد گفته اند که دست هایشان را با صابون می شویند، 43.3 درصد گفته اند که فاصله اجتماعیی را رعایت می کنن، 43.2 درصد گفته اند که در منازل خود می مانند.

گرچه لغو کامل محدودیت ها با نقدها اندکی از سوی محافل علمی و پزشکی ترکیه روبرو شده است ولی اکثریت مردم ترکیه از این مساله استقبال نموده اند.

رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه در بعد از اعلام برطرف محدودیتها خواهان استفاده تمامی مردم ترکیه از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و دقت هر چه بیشتر به تمیزیشان شد و گفت: در صورتی که نتیجه دلخواه از برطرف محدودیتها گرفته نگردد و تعداد بیماران کرونایی افزایش یابد محدودیتهای جدی تری وضع خواهد شد.

گفتنی است، شمار بهبود یافتگان از کرونا در ترکیه با ترخیص 1549 نفر دیگر طی شبانه روز گذشته به 125 هزار و 963 نفر افزایش یافت.

بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت ترکیه، طی شبانه روز گذشته فرایند درمان 1549 بیمار دیگر مبتلا به ویروس کووید-19 به خاتمه رسید و شمار بهبودیافتگان به 125 هزار و 963 تن افزایش یافت. همچنین شمار مبتلایان کرونا در ترکیه پس از غربالگری 36 هزار و 155 نفر با شناسایی 1141 مورد جدید به 162 هزار و 120 نفر رسید. از این تعداد 662 نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری بوده و در مجموع 324 بیمار نیز به دستگاه تنفسی وصل هستند. .

از سوی دیگر، با جان باختن 28 بیمار طی 24 ساعت گذشته، شمار قربانیان کرونا در ترکیه به 4 هزار و 489 تن رسید، این در حالی است که در مجموع یک میلیون و 964 هزار و 364 نفر تا به امروز در ترکیه غربالگری ویروس کووید-19 شده اند.،ایرنا

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 19 شهریور 1399 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: malayro.ir شناسه مطلب: 1372

به "اغلب محدودیت های کرونایی در ترکیه برداشته می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اغلب محدودیت های کرونایی در ترکیه برداشته می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید