اعلام رضایت معاون رییس جمهور از رشد شاخص های حوزه زنان خراسان شمالی
به گزارش مجله سفرنامه مالزی، معصومه ابتکار: تحقق عدالت جنسیتی و تحکیم خانواده دو محور اصلی کار ما در نهاد ریاست جمهوری است.
معصومه ابتکار: تحقق عدالت جنسیتی و تحکیم خانواده دو محور اصلی کار ما در نهاد ریاست جمهوری است.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده روز یکشنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه خراسان شمالی که به صورت ویدیو کنفرانسی برگزار شد، گفت: سهم مدیریتی زنان در سال 92، پنج درصد بود که در اوایل دولت دوازدهم به 12 درصد و هم اینک به حدود 26 درصد رسیده است.
ابتکار با بیان اینکه هم اینک بیش از هشت هزار زن مدیر در کشور و در رتبه های عالی و میانی مشغول به فعالیت هستند گفت: این آمار بدون احتساب مدیران زن در مدارس است که عملکرد بسیار خوبی دارند.
وی در بخش دیگری از سخنانش به طرح تاب آوری زنان در برابر مسائل اشاره کرد و افزود: باید به دنبال رفع مسائل این قشر با توجه به شرایط هر منطقه باشیم.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: مسائل جوامع محلی باید احصا و در طرح تاب آوری راهکارهایی ارایه شود تا زنان بتوانند شرایط زندگی را تغییر دهند.
وی گفت: برای رفع مسائل زنان در حوزه اشتغال باید در حوزه شهری با ایجاد تعاونی زنان و در حوزه روستایی با ایجاد صندوق خرد زنان این قشر را وارد چرخه فعالیت کنیم.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده به تحقق عدالت جنسیتی تاکید کرد: تحقق عدالت جنسیتی و تحکیم خانواده دو محور اصلی کار ما در نهاد ریاست جمهوری است.
وی افزود: سامانه رصد و پایش شاخص های سند ارتقای شرایط بانوان و خانواده در راستای سند مربوطه در حال تدوین است و بیشتر استان ها تدوین این سند را به پایان رسانده اند.
ابتکار گفت: در تلاش هستیم تا در این سند بخش های توسعه شهرستانی استان ها را نیز تعریف کنیم که هم اینک خراسان شمالی در این مهم توانسته اقدامات خوبی انجام دهد و به همین دلیل این استان در این خصوص الگوی کشور شده است.
70 درصد اعتبارات به استان ها اختصاص یافت
وی با بیان اینکه 70 درصد اعتبارات در سال 99 این معاونت به استان ها اختصاص یافت گفت: پارسال از نظر جذب اعتبارات رشد بیش از سه برابری داشتیم اما باید با توجه به گستردگی این معاونت اعتبارات حوزه زنان برای 1400 افزایش یابد.
ابتکار افزود: طرح هایی از جمله تحکیم بنیان خانواده، ایجاد اشتغال برای زنان، افزایش مهارت آموزی این قشر در دست اجرا است که نیازمند جذب اعتبارات بیشتری در این حوزه ها است.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه مسایل و مسائل اجتماعی در تمامی جوامع حتی کشورهای پیشرفته نیز وجود دارد افزود: به طور مثال در فرانسه در هر هفته یک زن کشته می شد که هم اینک با شرایط کرونا حتی افزایش نیز یافته است.
وی شرح داد: طرح کمند از طرح های مورد توجه رئیس جمهور است که تا به امروز در 19 استان اجرایی شده که امیدواریم خراسان شمالی نیز به دنبال اجرای این طرح باشد. وی گفت: بانوان خراسان شمالی تا به امروز در حوزه های مختلف از جمله برندسازی محصولات فعالیت های چشمگیری داشته اند به طوری که قابلیت عرضه در سطح ملی و بین المللی دارد. ابتکار به سند ارتقای بخش زنان اشاره و افزود: نقشه راه ما اجرای همین سند است و دستگاه های اجرایی باید بر مبنای همین حرکت کنند.
منبع: خبرگزاری آریا