چرت زدن های روزانه باعث کاهش حملات قلبی و سکته مغزی می گردد

به گزارش مجله سفرنامه مالزی، مطالعات جدید نشان می دهد خواب های کوتاه در طول روز می تواند تاثیر بسزایی در جلوگیری از بروز حمله قلبی و سکته مغزی داشته باشد.

چرت زدن های روزانه باعث کاهش حملات قلبی و سکته مغزی می گردد

پژوهشگران 3462 شرکت نماینده سوئیسی را به مدت بیش از 5 سال مورد آنالیز قرار دادند. آنها از شرکت نمایندگان خواستند تا عادت های چرت های خود را یادداشت نمایند و سپس ارتباط بین این عادت ها و بیماری های قلبی را مورد آنالیز قرار دادند. این آنالیز نشان داد که خواب های کوتاه (یک یا دوبار در هفته) خطر حمله یا نارسایی های قلبی را در حالتی که فرد اصلا خواب های روزانه ندارد کاهش می دهد. این ارتباط با چرت زدن های مکرر و همچنین سن بالای 65 نیز دیده نشد.

جمعی از محققان که در این مطالعه نقشی نداشتند گفتند: درحالی که مسیرهای فیزیولوژیکی دقیق ارتباط دهنده خواب های روزانه با خطر بیماری قلبی عروقی معین نیست، این پژوهش به مباحث پیرامون پیامدهای سلامتی مرتبط با خواب های روزانه اضافه می نماید و پیشنهاد می نماید که شاید مدت خواب روزانه مهم نباشد؛ بلکه تعداد آن اهمیت داشته باشد.

این نکته حاکی از مواردی است که در مطالعات قبلی مورد توجه قرار نگرفته و آن هم تکرار این خواب ها است. اما پیش از آنکه بخواهید این چرت زدن های کوتاه را در برنامه خود قرار دهید، باید بدانید که این یک مطالعه مشاهده ای بوده و نمیتواند دلیل و رابطه قطعی را بیان کند.

از دیگر محدودیت هایی که باید درنظر داشت این است که این مطالعه بر روی گزارش های خود شرکت نمایندگان در خصوص تعداد چرت زدن ها متکی بوده و تعداد بیماری های قلبی نسبتا کمی (155 مورد) در این گروه دیده شده است که این امر موجب سخت تر شدن نتیجه گیری می گردد.

به گفته ویراستار این مقاله، در حالی که هنوز زود است تا در خصوص تاثیر مثبت یا منفی چرت زدن برای سلامت قلب و بدن نتیجه بگیریم، این مطالعه نشان می دهد که پاسخ چیزی فراتر از یک بله یا خیر ساده است و باید اطلاعات بیشتری در خصوص خواب های روزانه کسب کنیم.

sciencealert

2121

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 16 آبان 1398 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: malayro.ir شناسه مطلب: 755

به "چرت زدن های روزانه باعث کاهش حملات قلبی و سکته مغزی می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرت زدن های روزانه باعث کاهش حملات قلبی و سکته مغزی می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید