راهنمای دریافت ویزای ویتنام

شرایط دریافت ویزای ویتنام

ویتنام کشوری با ترکیب بسیار جالب از چشم اندازهای شگفت انگیز و فرهنگ بسیار بالا است که در همین موضوع سبب شده گردشگران زیادی از سراسر دنیا این کشور را برای سفرهای خود انتخاب نمایند. ویتنام کشوری است که سالهای سال از جنگ و فقر در رنج بوده است و البته هنوز هم می توان اثر آن را در جامعه دید، با تمام این تفاسیر سفر به این کشور همچنان جز اولویت های گردشگران محسوب می گردد. با توجه به این موضوع ما در این مطلب از مجله گردشگری خبرنگاران قصد داریم تا درباره شرایط و نحوه دریافت ویزای ویتنام صحبت کنیم تا هموطنان عزیز برای دریافت آن دچار مشکل نشوند.

راهنمای دریافت ویزای ویتنام

با ما همراه باشید تا با بهترین تور ویتنام سفر کنید.

کشور ویتنام در جنوب شرقی آسیا واقع شده است و پایتخت آن شهر هانوی است. زبان اصلی مردم این منطقه ویتنامی است و واحد پول آن ها دونگ است. قطعا برای سفر به این کشور زیبا و با جاذبه های فراوانی که دارد ضروری است تا ویزا دریافت کنید. گفتنی است که بگوییم کشور ویتنام برای صدور ویزا برای اتباع ایرانی محدودیت خاصی ندارد اما این بدان معنا نیست که امکان پذیرفته نشدن مدارک شما نباشد و این امکان وجود دارد سفارت مربوطه پس از آنالیز مدارک شما آنها را قبول نکند و درخواست ویزای شما را رد کند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای ویتنام

  • 2 قطعه عکس زمینه سفید 4×6
  • اصل پاسپورت فعلی و قبلی
  • کپی از تمام صفحات ویزا، مهرهای ورود و خروج به صورت جداگانه
  • کپی و اصل شناسنامه و کارت ملی
  • مدرک کار روی سربرگ دارالترجمه رسمی قفط با مهر مترجم - نیازی ب تایید دادگستری و امور خارجه نیست
  • گواهی تمکن اقتصادی به زبان لاتین با مهر بانک (حداقل موجودی برای هر نفر 45.000.000 تومان)

مدت زمان لازم برای اخذ ویزا توریستی ویتنام (عادی) 3 هفته (130 دلار) و اخذ ویزا توریستی ویتنام (فوری) 2 هفته (150 دلار)

تومان)

اخذ ویزا توریستی ویتنام (عادی) 3 هفته (130 دلار) و اخذ ویزا توریستی ویتنام (فوری) 2 هفته (150 دلار) زمان می برد.

انواع ویزای توریستی ویتنام

  • اخذ ویزای توریستی ویتنام

این نوع ویزا برای افرادی صادر می شود که قصدشان از سفر به ویتنام تفریحی و گردشگری می باشد.

  • انواع ویزای توریستی ویتنام

ویزای توریستی عادی ویتنام

ویزای توریستی فوری ویتنام

  • ویزای یک ماه توریستی عادی ویتنام و مدت زمان صدور ویزای عادی ویتنام

برای صدور این نوع ویزا 20 روز کاری زمان ضروری است و بر اساس تاریخ بلیط و سفر شما این ویزا صادر می شود و امکان اقامت یک ماهه را در کشور ویتنام خواهید داشت.

  • ویزای یک ماه توریستی فوری ویتنام و مدت زمان صدور ویزای فوری ویتنام

این ویزا نیز همانند ویزای تورسیتی عادی مدت زمان 10 روز کاری طول می کشد تا ویزای شما صادر شود و یک ماه اجازه اقامت در خاک کشور ویتنام را دارید و تفاوت آن در مقدار مبلغ پرداختی و مدت زمان صدور آن است.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی ویتنام

برای ارائه مدارک خود نیازی به ترجمه کردن آنها ندارید و این اولویت را سفارت کشور ویتنام برای شما فراهم نموده است.

  • اصل پاسپورت با دارا بودن حداقل 6 ماه اعتبار
  • عکس 34 با زمینه رنگی، از روبرو و بدون روتوش
  • فرم تکمیل شده درخواست اخذ ویزا که می بایست به صورت دقیق،صحیح و خوانا پر شود
  • پرینت گردش حساب سه ماهه آخر سال
  • مدارک شغلی
  • کپی و اصل کارت ملی و شناسنامه
  • بلیط رفت و برگشت به ویتنام
  • رزرواسیون هتل در ویتنام
  • گواهی تمکن اقتصادی به میزان حداقل اعلامی سفارت ویتنام با تایید و مهر بانک مربوطه
  • پرداخت تمامی هزینه های مربوط به اخذ ویزا

گفتنی است که بگوییم پس از آنالیز و اتمام تمامی مراحلی که در بالا گفتیم و تایید نهایی ویزای کشور ویتنام داخل پاسپورت مسافر نیز ضمیمه می شود.

همچنین باید بگوییم که حداقل 3 هفته قبل از سفر به ویتنام درخواست ویزا ویتنام را بدهید.

نحوه دریافت ویزای فرودگاهی ویتنام

به منظور دریافت ویزا کشور ویتنام به صورت فرودگاهی می توانید به وسیله سایت مخصوصی که در خصوص ویزا فرودگاهی کشور ویتنام در نظر گرفته اقدام نمایید، مدارکتان را ارسال کنید و منتظر تایید از طرف سفارت مربوطه شوید. پس از تایید تمامی مراحل به شما تاییدیه به وسیله ایمیل می آید و می بایست آن را به همراه فیش پرداختی هزینه اخذ ویزا و دیگر مدارکی که در صورت لزوم نیاز باشد بلیط گرفته و ویزا ورود به خاک کشور ویتنام را در فرودگاه آنجا و از بادجه های مخصوص دریافت نمایید.

مدت زمانی که برای تایید و آنالیز مدارک شما به منظور صدور ویزا فرودگاهی صرف می شود حدود 2 الی 3 روز کاری است.

توجه: اما در سال های اخیر دولت ویتنام به اتباع ایرانی ویزای فرودگاهی نمی دهد.

ویزای تجاری و کاری ویتنام

در بین کسانی که برای تفریح به کشور ویتنام سفر می نمایند، عده ای هم هستند که به منظور کار در این کشور آسیایی به آن سفر می نمایند. برای همین موضوع ضروری است تا روند متفاوت تری را در خصوص اخذ ویزا کاری ویتنام طی نمایند. گفتنی است متقاضیان با داشتن این نوع از ویزا می توانند در کشور ویتنام کار داشته باشند و اقامت آنجا را نیز داشته باشند. ویزای کاری ویتنام بر اساس میزان تجربیات و توانایی های هر فرد صادر می شود.

مدارک لازم برای دریافت ویزای کاری ویتنام

  • پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس 4×3 با زمینه سفید (بدون روتوش و کاملا از روبرو)
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی.
  • تمکن اقتصادی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور ویتنام
  • دعوتنامه از طرف شرکت مورد نظر
  • مدارک مربوط به عقد قرار داد کاری و تجاری
  • پرینت 6 ماه حساب بانکی
  • مدارک تجاری و کاری
  • فیش پرداخت درخواست بابت اخذ ویزا
  • تکمیل فرم درخواست مربوطه و اطلاعات کامل و دقیق شخصی

نحوه دریافت ویزای تحصیلی ویتنام

دیگر ویزا کشور ویتنام که بسیار هم مهم است ویزای تحصیلی است که برای کسانی که قصد تحصیل در دانشگاه ها و مراکز تحصیلی ویتنام را دارند گزینه بسیار مناسبی است. متقاضی برای ورود به دانشگاه های این کشور می بایست از قبل آشنایی کامل در خصوص نحوه عملکرد دانشگاه مربوطه و قوانین آن را جویا شده باشد و در صورت لزوم قبل از ورود به دانشگاه برخی دوره های اولیه را در یکی از موسسات آموزشی مربوط به رشته تحصیلی که می خواهند ادامه دهند را بگذرانند.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی ویتنام

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • عکس 34 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • اصل و کپی فرم دخواست ویزا به همراه فرم کامل اطلاعات شخصی
  • نامه و مدارک تحصیلی شما
  • مدارک اقتصادی
  • پرینت ریز گردش 3 ماه آخر متقاضی یا کسی که ضامن او می باشد
  • گزارش و برگه تاییده دانشگاه یا مرکز تحصیلی که قصد دارید آنجا به ادامه تحصیل بپردازید
  • ارائه رسید پرداخت هزینه ویزای تحصیلی ویتنام
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • ملی و شناسنامه
  • مدارک و تاییده های آزمایشات پزشکی

اطلاعات ضروری در خصوص سفارت ویتنام

آدرس سفارت ویتنام: خیابان ولیعصر، خ مقدس اردبیلی، خ پسیان، خ اکبری، خ مردانی، خ اردیبهشت شرقی، پلاک 6

تلفن سفارت ویتنام : 22411670-021

وب سایت سفارت ویتنام:www.vietnamembassy-iran.org

منبع: الی گشت

به "راهنمای دریافت ویزای ویتنام" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای دریافت ویزای ویتنام"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید