خبرنگاران برای ساختن جامعه ای بهتر تلاش می کنند
به گزارش مجله سفرنامه مالزی، به گزارش خبرنگاران، به نقل از روابط عمومی فرمانداری سرخه، علی مؤیدیزاده طی پیامی ضمن گرامیداشت روز خبرنگار، نوشت: 17 مردادماه روز خبرنگار فرصتی است تا قدردان مجاهدتهای خستگیناپذیر و کوششهای فراوان و بیدریغ تلاشگران عرصه اندیشه، قلم و آگاهی بخشی باشیم.

در این پیام آمده است: این روز بزرگ روز مهندسان قلم است که در تلاش برای ساختن جهانی آگاه، بالنده و تکامل جو به کار سترگ و زیبا، اما سخت نوشتن و پرده برداشتن از ناآگاهی و بیخبری مشغول هستند لذا باید گفت خبرنگاران طلایهداران جبهه اطلاعرسانی، شفافیت و چشم بینا و زبان گویای مردم هستند و در این راه قطعاً این متخصصان علم خبر، باید بدانند و میدانند که آنکس که آگاهتر است مسئولتر نیز خواهد بود.
مؤیدی زاده در این پیام مینویسد: جا دارد این روز باشکوه را بهتمامی خبرنگاران، اصحاب رسانه و صاحبان قلم در استان و شهرستان تبریک عرض کرده و ضمن پاسداشت یاد و خاطره شهیدان، از جان گذشتگان و ایثارگران این عرصه همچون شهید محمود صارمی، تلاش شما سروران را در تداوم اطلاعرسانی مستقل و مسئولانه ارج نهیم.
وی ادامه میدهد: بی شک، دستیابی به بلندای پیشرفت، سربلندی و موفقیت و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی در سایه تلاش، همراهی و همکاری شما بزرگواران با مسئولان خدمتگزار بوده و خواهد بود، از خداوند متعال تداوم عزت و اهتمام مسئولانه شما در روایت ایثار، مهربانی، عشق و خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت شریف ایران سرفراز و پیشبرد اهداف متعالی دولت تدبیر و امید در عرصه آگاهی بخشی و اطلاع رسانی شفاف را ظل توجهات حضرت ولیعصر(عج) و تحت زعامت مقام معظم رهبری آرزومندم.
منبع: mehrnews.com