ورود سامانه بارشی به کشور از عصر امروز

به گزارش مجله سفرنامه مالزی، کارشناس سازمان هواشناسی کشور گفت: از بعداز ظهر امروز (پنجشنبه) به تدریج سامانه بارشی از نوار غربی وارد کشورمان خواهد شد.

ورود سامانه بارشی به کشور از عصر امروز

خبرآنلاین: به نقل از سایت وزارت راه و شهرسازی، فریبا گودرزی اضافه کرد: این سامانه شمال غرب، غرب، مناطقی از جنوب غربی و ارتفاعات البرز مرکزی را تحت تاثیر قرار داده و بارش برف و باران و نیز وزش بادهای شدید در این مناطق روی خواهد داد.

وی ادامه داد: این سامانه برای ارتفاعات کولاک برف را به دنبال دارد.

کارشناس سازمان هواشناسی خاطرنشان ساخت: از روز آدینه (فردا) ضمن تقویت این سامانه بارشی، گستره آن علاوه بر مناطق پیش گفته، استان های واقع در غرب سواحل دریای خزر و نیز دامنه های جنوبی البرز، زاگرس مرکزی و جنوبی، شمال شرق و شمال غرب فارس را هم متاثر خواهد نمود.

گودرزی ادامه داد: از روز شنبه یازدهم بهمن ماه بیشتر مناطق کشور شاهد بارش های این سامانه خواهند بود و از روز یکشنبه نیز مناطق شرقی و شمال شرق هم تحت تاثیر این سامانه خواهند بود.

به گفته وی، از روز دوشنبه سامانه به تدریج از کشور خارج خواهد شد.

کارشناس سازمان هواشناسی ادامه داد: آسمان تهران کمی ابری و غبار آلود خواهد شد و در اوایل امشب میزان ابرها افزایش خواهد یافت و از آدینه و شنبه شرایط برای بارش در این استان مهیا خواهد شد.

منبع: توریسم آنلاین
انتشار: 8 اسفند 1399 بروزرسانی: 8 اسفند 1399 گردآورنده: malayro.ir شناسه مطلب: 1715

به "ورود سامانه بارشی به کشور از عصر امروز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ورود سامانه بارشی به کشور از عصر امروز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید