آشنایی با غذاهای تایلندی
به گزارش مجله سفرنامه مالزی، غذاهای تایلندی یکی از بهترین جاذبههای تور تایلند هستند. غذاهای تایلند به دلیل قرار گرفتن این کشور در میان چین و هند، آمیزه ای از غذاهای این دو کشور هستند.
غذا در تایلند وعده مشخصی ندارد و معمولا بخارپز شده یا تفت داده می شود. سیر، فلفل قرمز، برگ لیمو، شیر نارگیل، تمرهندی، زنجبیل، فلفل سیاه، ریحان، زردچوبه، زیره سبز، آب لیمو و سس ماهی از چاشنیهای غذای تایلند و غذای اصلی این مردم تایلند، برنج به ویژه برنج سفید است که تقریبا در همه وعده های غذایی استفاده می شود و سایر غذاها نیز اکثرا با آن صرف می شوند. پس از آن، رشته، کاری، و نیز ماهی و میگو در غذاهای این کشور به وفور یافت می شوند که دلیل آن نیز وجود خلیج تایلند و هم چنین رودخانه های بسیار در این کشور است که وابستگی غذاهای تایلندی را به موجودات و گیاهان دریایی نشان میدهد. در تور تایلند غذا یکباره و باهم سرو میگردد. غذای مناسب تایلندی شامل سوپ، خوارک کاری با ادویه یا سالادی ادویه دار، سس همراه با ماهی و سبزیجات می باشد.اگر سوپ ادویه دار باشد، غذایی بدون ادویه را جایگزین کاری کرده زیرا باید هارمونی طعم و ترکیب در هر غذا و هم چنین میان تمام غذاها با هم باشند. در کنار این غذاها معمولا سالادی تند و چندین سس مختلف برای انواع این غذاها و نیز دسری شیرین و یا میوه های تازه به چشم میخورند.
بیشتر مردم تایلند ساندویچ را به عنوان وعده غذایی در نظر نمیگیرند و آن را یک میان وعده میدانند و صرف برنج برای غذای آنها بسیار پراهمیت است. همچنین مردم تایلند زمان خاصی برای اینکه نشسته و غذا میل کنند، قرار نمی دهند و هر زمان احساس گرسنگی کنند غذا میل میکنند. به همین دلیل هم استفاده از این جمله در میان آنها متداول است: چیزی خوردی؟!برای خارجیان وجود چندین کاسه کوچک با سس های مختلف در کنار غذاهای تایلندی کمی گیج کننده میباشد اما در واقع مردم تایلند هم به طعم های مختلف بسیار اهمیت داده و گاهی تعداد سس ها از غذای اصلی بیشتر است.