طمع غذاهای تایلند

به گزارش مجله سفرنامه مالزی، طمع غذاهای متفاوت را در تور تایلند بچشید. طعم غذاهای تایلندی در مناطق مختلف و از ناحیه ای به ناحیه ی دیگر متفاوت می‌باشد که در این مقاله به شما خواهیم گفت که در هر منطقه‌ای تندی، شیرینی و یا شوری غذاها چگونه است.

طمع غذاهای تایلند

در مناطق شمالی این کشور میتوانید غذاهای تند و شور و در مناطق مرکزی تند، شور و شیرین را در تور تایلند امتحان نمایید.

استفاده از مواد غذایی تازه ، خوراکی های دریایی، معطر بودن ، استفاده از ادویه جات، طعم های ترکیبی و رنگین بودن غذا از مشخصات غذاهای تایلندی است.

از معروف ترین غذاهایی که در تور تایلند می‌توانید میل کنید می‌توان غذاهای زیر را نام برد:

  • کاری ماسامان (Massaman Curry)
  • کانوم جین پوکت (Kanom Jeen)
  • تام یام گونگ (Tom Yum Goong)
  • سام تام (Som Tum)
  • تام خا گای (Tom Kha Gai)
  • گائنگ دائنگ (Gaeng Daeng)
  • پد تایلندی (Pad Thai)
  • پد خائو (Khao Pad)
  • مرغ سبز (Gaeng Keow Wan Kai)
  • یام نوا (Yam Nua)
  • کای مد ما موآنگ (Kai Med Ma Muang)
  • فَت کپرائو (Phat kaphrao)
  • اسپرینگ رولز (Spring Rolls)
انتشار: 20 فروردین 1398 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: malayro.ir شناسه مطلب: 313

به "طمع غذاهای تایلند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طمع غذاهای تایلند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید