طمع غذاهای تایلند
به گزارش مجله سفرنامه مالزی، طمع غذاهای متفاوت را در تور تایلند بچشید. طعم غذاهای تایلندی در مناطق مختلف و از ناحیه ای به ناحیه ی دیگر متفاوت میباشد که در این مقاله به شما خواهیم گفت که در هر منطقهای تندی، شیرینی و یا شوری غذاها چگونه است.
در مناطق شمالی این کشور میتوانید غذاهای تند و شور و در مناطق مرکزی تند، شور و شیرین را در تور تایلند امتحان نمایید.
استفاده از مواد غذایی تازه ، خوراکی های دریایی، معطر بودن ، استفاده از ادویه جات، طعم های ترکیبی و رنگین بودن غذا از مشخصات غذاهای تایلندی است.
از معروف ترین غذاهایی که در تور تایلند میتوانید میل کنید میتوان غذاهای زیر را نام برد:
- کاری ماسامان (Massaman Curry)
- کانوم جین پوکت (Kanom Jeen)
- تام یام گونگ (Tom Yum Goong)
- سام تام (Som Tum)
- تام خا گای (Tom Kha Gai)
- گائنگ دائنگ (Gaeng Daeng)
- پد تایلندی (Pad Thai)
- پد خائو (Khao Pad)
- مرغ سبز (Gaeng Keow Wan Kai)
- یام نوا (Yam Nua)
- کای مد ما موآنگ (Kai Med Ma Muang)
- فَت کپرائو (Phat kaphrao)
- اسپرینگ رولز (Spring Rolls)
انتشار: 20 فروردین 1398
بروزرسانی: 26 آبان 1399
گردآورنده: malayro.ir
شناسه مطلب: 313
به "طمع غذاهای تایلند" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طمع غذاهای تایلند"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید