تمام ظرفیت پلیس برای همکاری با ستاد مقابله با کرونا به کارگیری می گردد ، ابلاغ دستورالعمل خودمراقبتی و رعایت اصول بهداشتی در ناجا
به گزارش مجله سفرنامه مالزی، سخنگوی نیروی انتظامی گفت: بحمدالله امروز با برنامه ریزی منسجمی که با موضوع وزارت بهداشت و درمان و همکاری همه دستگاه ها و سازمان ها به ویژه نیرو های مسلح، هر روز اشراف نظام در مهار و کنترل این ویروس منحوس افزایش می یابد.

سردار احمد نوریان در تبادل نظر با خبرنگار اجتماعی خبرنگاران ، ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته ناجا در رابطه با مقابله و مبارزه با بیماری کرونا گفت: سلامت و امنیت دو نعمت عظیم و درهم تنیده و وابسته به یکدیگر است به طوری که ارتقاء هرکدام باعث ارتقاء دیگری و نقصان و کاستی در هرکدام، این دو نعمت را تحت الشعاع قرار می دهد.
سخنگوی ناجا توضیح داد: شیوع بیماری کرونا در کشور های مختلف و مشاهده آثار آن در کشور نیز شرایطی را بوجود آورد که اولویت نعمت سلامت جدی تر از هر زمان لمس می گردد؛ با ورود این ویروس، حوزه سلامت جامعه به شکلی مورد تهدید نهاده شد، اما ایثار و فداکاری جامعه پزشکی ایران اسلامی صحنه تهدید را به سرعت تغییر داد.
وی بیان کرد: بحمدالله امروز با برنامه ریزی منسجمی که با موضوع وزارت بهداشت و درمان و همکاری همه دستگاه ها، سازمان ها به ویژه نیرو های مسلح هر روز اشراف نظام در مهار و کنترل این ویروس منحوس افزایش می یابد؛ مرور حوادث مختلف در کشور نشان می دهد که مردم ما و مسئولان متعهد و دلسوز آن هیچگاه چه در حوزه امنیت و چه در حوزه سلامت خط مقدم را خالی نکرده و با ایثار و از خودگذشتگی و اقدام جهادی ابتکار عمل را در دست می گیرند.
نوریان گفت: همانطور که مردم عزیز می دانند در زمان اعلام ورود ویروس کرونا، نیروی انتظامی مشغول اجرای ماموریت امنیت انتخابات مجلس بود که به لطف الهی بدون هیچگونه مشکل انتظامی و امنیتی این انتخابات برگزار و به خاتمه رسید.
وی خاطر نشان کرد: در همان مقطع، قرارگاه مقابله با ویروس کرونا با تدبیر فرمانده محترم نیروی انتظامی همپای سیاست های ابلاغی کشور در حوزه بهداشت و درمان با هدف حفظ و برقراری نظم و امنیت به ویژه حفظ آرامش روانی جامعه که تاثیر بسزایی در بهبودی و فرایند پیشگیری و درمان مبتلایان دارد، تشکیل شد.
منبع: خبرگزاری دانشجو